Logo Cultuurklik

Online inspiratiesessie Muziek en het jonge kind – Daar zit muziek in!

Leerkrachten uit de onderbouw primair onderwijs, pedagogisch medewerkers, medewerkers BSO, en iedereen die werkt met het jonge kind (2 t/m 7 jaar), werkzaam in Drenthe

Samen muziek maken is leuk. En we weten dat het de ontwikkeling van jonge kinderen stimuleert. Maar hoe doe je dat als professional, muziek maken met zoveel kinderen tegelijk? En hoe zorg je dat ze er écht spelenderwijs van leren?

Online inspiratiesessie!
Dat ontdek je tijdens deze online-inspiratiesessie met muziekpedagoog Félice van der Sande. Ze neemt je mee op een muzikale ontdekkingsreis rondom het jonge kind. Met interactief spel als uitgangspunt. En je gaat zelf aan de slag met huis-tuin-en-keukenmateriaal en speelgoed!

Wat heb je nodig voor deze online inspiratiesessie?
Duik je keuken in! Zoek wat potten, pannen, pollepels, gardes, afwasborstels en ander keukengerei bij elkaar. Heb je kinderinstrumenten? Ook die kun je goed gebruiken!

Over Félice van der Sande
Félice van der Sande is muziekpedagoog, gecertificeerd Muziek op Schoot-docent, kinderliedjesschrijver en muzikant. Naast haar conservatoriumopleiding studeerde ze cum laude af voor de Master Kunsteducatie, op een onderzoek naar muziek in de kinderopvang. Ze geeft concerten voor baby’s, dreumesen, peuters en kleuters. En spreekt regelmatig op (inter)nationale bijeenkomsten in haar vakgebied.

VOOR WIE?
Pedagogisch medewerkers, leerkrachten uit de onderbouw primair onderwijs, medewerkers BSO, vakdocenten en iedereen die werkt met het jonge kind (2 t/m 7 jaar).

WANNEER
Donderdag 23 mei 2024| 19.00-21.15 uur
Online (via Zoom-link, deze ontvang je een week voor aanvang)

KOSTEN € 7,50 p.p

Wanneer:
23 mei 2024
19:00
Prijs:
€ 7,50
Locatie:
Online