Logo Cultuurklik

Inspiratiesessie DNJK - ruimte om te groeien

Leerkrachten uit de onderbouw primair onderwijs, pedagogisch medewerkers, medewerkers BSO, en iedereen die werkt met het jonge kind (2 t/m 7 jaar), werkzaam in Drenthe

Een activiteit van Drents Netwerk Jonge Kind - DNJK

Kinderen hebben ruimte nodig. Ruimte om te bewegen. Om elkaar te ontmoeten. Om te spelen. Zich terug te trekken. Ruimte die prikkelt, verwondert en uitdaagt. Ruimte waarin je je veilig voelt. Veilig en uitgedaagd.

Hoe jij je ruimte op de kinderopvang of school inspirerend inricht? Daar vertelt pedagoog en docent pedagogiek Natasja de Kroon je deze avond alles over. Daarnaast zullen we het inrichten ook echt in de praktijk brengen tijdens de workshop.

Over Natasja de Kroon
Natasja de Kroon is werkzaam als docent pedagogiek bij de pabo van NHL Stenden. Bij NHL Stenden is zij verbonden aan het Lectoraat Opvoeden en opleiden naar duurzaam, democratisch samenleven. Daarnaast is ze actief als trainer en coach in het onderwijs en op de kinderopvang. Ze heeft zich
gespecialiseerd in de pedagogiek van Reggio Emilia, en heeft in 2005 de Buitenkans opgezet, een kindcentrum in Heerenveen waar volgens de pedagogiek van Reggio Emilia wordt gewerkt.

Waar en wanneer?
Donderdag 14 maart 2024
Tijd: 19.00 - 21.15 uur
Plaats: Duurzaamheidscentrum, Assen

Kosten: € 19,50 per persoon

Wanneer:
14 maart 2024
19:00
Prijs:
€ 19,50 per persoon
Locatie:
Assen