Logo Cultuurklik

10 jaar CMK in Drenthe - Drents Festival Cultuureducatie

Leerkrachten, ICC-ers, directeuren, cultureel ondernemers, docenten VO, medewerkers kinderopvang

Tien jaar CMK in Drenthe - de bijdrage van cultuureducatie aan veerkrachtige leerlingen

Hoera…. 10 jaar CMK! 🎉 Tien jaar CMK in Drenthe. Wat hebben we met z’n allen veel bereikt. Op 1 november vieren we dit decennium van 14.45 tot 20.15 uur tijdens het Drentse Festival Cultuureducatie in Theater De Tamboer in Hoogeveen! En dat doen we graag met jou! Laat je op het festival inspireren en kijk met ons vooruit naar de komende 10 jaar CMK.

Veerkracht is een veelbesproken thema in relatie tot het onderwijs en jongeren. Iedere leerling staat vroeg of laat voor uitdagingen. En de samenleving staat voor grote vragen. Elke school wil graag veerkrachtige leerlingen opleiden, maar hoe doe je dat? En welke rol speelt cultuureducatie?

Samen ontdekken we op 🗓️ 1 november 2023 hoe cultuureducatie ook de komende jaren kan bijdragen aan het gevoel van vrijheid, verantwoordelijkheid en veerkracht en hoe je dit kunt organiseren.

Keynote spreker Lucas de Man

Keynote spreker is Lucas de Man, regisseur, theatermaker en presentator van het AVROTROS-programma 'Kunstuur'. Lucas zet kunst in als vorm van dialoog en samenwerking tussen mensen, met als doel een betere en circulaire wereld. Hij laat je ontdekken hoe jij dit in de klas kan toepassen!

Workshops en shared dinner

Verder is er de keuze uit verschillende workshops en geniet je van een heerlijk shared dinner bij Grandcafé Marron.

Lees meer

Wanneer:
01 november 2023
14:45
Prijs:
Gratis
Locatie:
Hoogeveen