Logo Cultuurklik
Drentse Uitmaand - gratis promotie voor jouw activiteiten

Het nieuwe culturele seizoen in Drenthe start in september 2024. Dit is jouw kans om je culturele organisatie te presenteren aan een breed publiek. 

Organiseer je een evenement, workshop, optreden of galerie in september? De Drentse Uitmaand zet jouw activiteit gratis in de spotlight. Meld je evenement of activiteit aan en doe mee met een campagne door de hele provincie. 

ACTIVITEIT AANMELDEN

Meld jouw activiteit aan voor de Drentse Uitmaand

Meld jouw activiteit gratis aan voor de Drentse Uitmaand via de knop hieronder. Zo verschijnt jouw evenement gratis in de evenementenkalender van drentseuitmaand.nl. Onze campagne trekt door de hele provincie en enthousiasmeert inwoners van heel Drenthe om een kijkje te nemen op drenthe.nl. Dus zorg dat jouw activiteit erop staat! Meer informatie over de Drentse Uitmaand vind je op de website van Stichting Kunst & Cultuur.

Jouw activiteit ook gratis op onze socials?

Wil ook zeker weten uitgelicht worden op de Facebook en Instagram van Drentse Uitmaand? Stuur dan een berichtje van maximaal 100 woorden naar macy@kunstencultuur.nl waarin je jouw activiteit beschrijft. Vergeet niet om de naam van je activiteit, de plek, de datum, kosten en een link naar meer informatie toe te voegen. En natuurlijk een leuke foto! 

Samen zetten we cultureel Drenthe op de kaart

Voor jou een mooie kans om meer bezoekers te trekken naar jouw activiteit(en). Heb je vragen? Neem dan contact op met Macy van Geldorp, via

macy@kunstencultuur.nl