Logo Cultuurklik
UITdagenD Hoogeveen

UITdagenD Hoogeveen

Het nieuwe culturele seizoen in Hoogeveen start op 1 en 2 september 2023 met festival U!TdagenD Hoogeveen. Op vrijdagavond is er een preview van het komende theaterseizoen in De Tamboer. Zaterdagmiddag is er een spetterend programma in de openlucht rondom het theater.

Podiumkunstenaars gezocht
Beoefenaars van podiumkunsten uit de hele gemeente en omgeving kunnen zich op zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur laten zien en horen op podia rondom Theater De Tamboer. Culturele verenigingen en amateurgezelschappen kunnen zich ook presenteren met een kraam op de infomarkt. U!TdagenD is dé gelegenheid voor dans- en toneelgroepen, muzikanten, bands, cabaretiers, stand-uppers, singer-songwriters, koren en andere performers om zich te presenteren aan het grote publiek. Elke (semi)amateur uit Hoogeveen en omgeving, jong en oud, kan zich aanmelden voor een podium, of je nu zingt, danst, muziek maakt of op een andere manier het publiek entertaint.

Aanmelden voor een optreden en/of een kraam kan tot 8 JUNI 2023

Meld je aan

Heb je vragen, mail of bel dan met Gerrit Jan Rutgers via gerritjanrutgers@cultuurklik.nl of 0641116498

U!TdagenD wordt georganiseerd door Theater De Tamboer, Vereniging Vrienden van De Tamboer, Het Podium, CultuurKlik en Bibliotheek Hoogeveen. Het festival is mogelijk door een financiële bijdrage van de gemeente Hoogeveen en de Provincie Drenthe.